Как да пазарувам?

Как да пазарувам?

Как се поръчва:

 

1.    Изберете продукт от онлайн магазин www.kristal.lz.com и натиснете бутон “КУПИ”.

2.    След натискане на бутон “КУПИ” продукта се добавя във Вашата пазарска количка и се отваря панел с три опции:

-   “Продължи пазаруването” – връщане в начален екран за добавяне на още продукти;

-   “Обнови количката” – при необходимост от промяна на количеството в полето “Броя” се пише желаното количество и след това натиснете бутон “обнови количката”. Ако желаете да премахнете даден продукт от поръчката натиснете бутон “x” (изтрий) и след това натиснете бутон “обнови количката”;

-   “Направете поръчката” – финализира направената от Вас поръчка и преминава към следващата стъпка: избиране на метод на пазаруване.

 

                Избиране на метод на пазаруване:

-         вашето име

-         телефон за контакти

-         адрес на доставката

-         забележка

След попълване на форма “Бърза поръчка” натискате бутон “Завърши поръчката” и получавате потвърждаващо съобщение “Вашата поръчка е приета успешно!”

След като влезете с Вашия акаунт в полето “Вход за потребители”  натискате бутон “Вход” и поръчката Ви автоматично е изпратена. Трябва да получите потвърждаващо съобщение “Вашата поръчка е приета успешно!”

       

        Ако поръчката е коректно попълнена в рамките на деня наш сътрудник ще се свърже с Вас. Ще получите информация за цената на доставката и потвърждение на адреса на доставката и данните за фактура (ако такава е пожелана от купувача).

        След приемане и потвърждение на поръчката, стоката ще Ви бъде доставена в рамките на срока указан в “Условия на доставка” .