BGA 56 с батерия AK 20 и зарядно AL 101 Отървете се без усилие от опадалите листа и окосената трева

кат. №: BGA 56 AK, AL10

452.00 лв.

бр.
Направи запитване

  С практичния уред за обдухване BGA 56 от серията на акумулаторната система COMPACT отстранявате шума, окосена трева или други растителни замърсявания от тревната си площ, двора и пътеките. Перфектно балансираният BGA 56 е тих и се управлява интуитивно. Тръбата за обдухване с регулируема дължина се настройва бързо според ръста на потребителя. Окомплектован със серийната акумулаторна батерия AK 20 и зарядно устройство AL 101.

  Безчетковият електродвигател (EC) на STIHL работи с висока енергийна ефективност и минимално износване благодарение и на предварително включената EC-електроника на STIHL. Като интелигентна командна централа тя разпознава по всяко време включената в уреда акумулаторна батерия и захранва EC-двигателя с подходяща за батерията мощност. По този начин винаги се осигурява оптимална мощност за уреда – и то постоянно през целия процес на разреждане на батерията.

  Допълнително трябва да се вземат предвид указателните лепенки по уреда и указанията в ръководството за употреба. Моля, имайте предвид, че дъждът, мъглата и влагата могат да са с различна интензивност и уредите не могат да се използват при екстремни метеорологични условия. Дръжте акумулаторните батерии далеч от солена среда и замърсени течности. След употреба акумулаторната батерия и уредът трябва да се изсушат. Зарядните устройства по принцип е допустимо да се използват само в сухи зони.

  Благодарение на акумулаторната технология уредите са перфектното решение за използване в райони с наложени ограничения на шума напр. около болници, в паркови съоръжения и жилищни райони. Да се имат предвид указанията в ръководството за употреба.

  Със сменяемите литиево-йонни акумулаторни батерии на акумулаторните системи STIHL енергията при работа никога не се изчерпва: просто слагате втората заредена батерия и продължавате да ра

   

  Техн. данни

  Акумулаторна технология Литиево-йонна COMPACT
  Тегло без акумулаторна батерия кг 2,1
  Ниво на звукова мощност dB(A) 1) 91
  Ниво на звуково налягане dB(A) 1) 79
  Ниво на вибрации дясно м/сек² 2) 2,5
  Сила на обдухване N 3) 9
  Дебит на въздушната струя м³/ч 4) 600
  Maкс. дебит на въздушната струя м³/ч 5) 750
  Maкс. дебит на въздушната струя м³/ч 6) 750
  Maкс. дебит на въздушната струя м³/ч 7) 600
  Скорост на въздушната струя м/сек 45
  Maкс. скорост на въздушната струя м/сек 54
  Продължителност на работа с AK 30 мин 8) до 30
  Продължителност на работа с AK10 мин 8) до 13
  Продължителност на работа с AK 20 мин 8) до 25
  Номинално напрежение V 36

  1) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
  2) K-фактор съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
  3) Комбинация от скорост и дебит на въздушната струя
  4) с кръгла дюза в режим на обдухване
  5) Без устройство за обдухване и дюза
  6) без устройство за обдухване и дюза
  7) на кръглата дюза
  8) Посочените данни са приблизителни и зависят от употребата на уреда.

   

  Серийно оборудване

  • Тих режим на работа

   Литиево-йонните уреди са толкова тихи, че при работа с тях няма нужда от носене на средства за защита на слуха.

  • Акумулаторна батерия AK 20

   Компактна литиево-йонна акумулаторна батерия за акумулаторната система COMPACT с напрежение 36 V и мощност 118 Wh. Продължителността на работа зависи от типа на уреда. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със зарядните устройства AL 101, AL 100, AL 300 и AL 500.

  • Зарядно устройство AL 101

   Зарядно устройство за акумулаторната система COMPACT на STIHL. Със светодиоден индикатор за работното състояние (LED) и захващане на навития кабел с велкро-лента. При нужда зарядното устройство може да бъде закрепено на стена.

  • Тръба за обдухване с регулируема дължина

   Дължината на тръбата за обдухване на BGA 56 може да бъде регулирана на 3 степени според ръста на потребителя. Така се предотвратява ненужна загуба на сила на обдухване в следствие на прекалено голямото разстояние до земята.

  • Междинна позиция на акумулаторната батерия в уреда

   Акумулаторната батерия може да бъде поставена в уреда на 2 степени. При първата фиксирана степен, т.нар. междинна позиция, батерията е фиксирана добре в уреда, но без да се допира до контактите в него. При втората фиксирана степен, работна позиция, батерията е пъхната изцяло и се допира до контактите в уреда.

  • Ухо за закачане

   В корпуса на ръкохватката има ухо за закачане, с помощта на което можете да закачите сигурно уреда на стена.

  • Гумирана ръкохватка

   Гумираната ръкохватка абсорбира част от вибрациите и е изключително удобна.

  • Мултифункционална ръкохватка

   Всички командни елементи за управление на двигателя, както и предпазния стопорен лост могат да се управляват с една ръка, което гарантира лесно и надеждно управление на уреда, както от десничари, така и от левичари.

  В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

   

  ГАРАНЦИЯ   2 години  за   ФЛ

  ГАРАНЦИЯ   1 година  за   ЮЛ

Е-еконт

Реклама от Insert.bg