ADAX серия NEO WI FI NH14 KWT

Adax

кат. №: WIFI NH14 KWT

559.00 лв.

бр.
Направи запитване

     За стая до 13 кв.м., 33 куб.м.

     Мощност: 1400 W

     Размери: 1094мм х 87мм х 330мм

     Гаранция: 7 години

     Програмируем термостат с WiFi

     Автоматична термозащита

     Функция против замръзване

     Модерен дизайн

     Лесна инсталация

     Безопасен за деца и домашни животни

  Забележка: за да достигнете максимума ефективност и енергоспестяване, моля съобразете избрания от Вас радиатор с площта на помещението, в което ще се намира! 

  Радиатора, който разглеждате е за помещение до 13кв.м. при височина на помещението 260см, или 33 куб.м.

  Adax NEO WIFI Ви дава възможността да управлявате опоплението в своя дом 24 часа   7дни  в седмицата . За целта е необходимо в помещението, където е поставено отоплителното тяло да има безжичма връзка (wifi рутер). Връзката с радиатора се осъществява през приложениението за смартфони с операцинни системи iOS и Android.

  Конвектори Adax Neo WiFi H14 KWT 1400W с програмируем термостат чрез WiFi. Със съвременна, елегантна  линия с адаптивен универсален дизайн за различни помещения. С удължен нискотемпературен нагревател, осигуряващ интензивен топлообмен и мека топлина, без изсушаване на въздуха и с минимално прахоизгаряне. Подходящ е за помещения с големина 13кв. м. има  електронен термостат с температурен сензор;  индикация на температурата по Целзий; може да се добави програматор за седмично програмиране на стайната температура по дни и по часове, осигуряващо до 20% икономия на електроенергия; ниска температура на лицевия панел; вградена автоматична термозащита; функция против замръзване. *При височина на помещението 2.60м.


  Изтеглете мобилното приложение от тук:

   


   

  Изтегли pdf, 2 MB

Имате въпроси?

Е-еконт

Реклама от Insert.bg