HSA 25 Удобна акумулаторна ножица за храсти

кат. №: HSA 25

235.00 лв.

199.00 лв.

бр.
Направи запитване
  Комфортна акумулаторна ножица за храсти за лесно оформяне и подкастряне на малки храсти с дребни листа и вечнозелени живи плетове с максимална дебелина на клонките до 8 мм. С допълнителен нож за трева за довършителни работи по краищата на тревни площи. Бърза смяна на ножовете без помощта на инструмент. С ергономична гумирана ръкохватка, ножове с двоен ход за ефективно рязане и минимални вибрации. Акумулаторната батерия може да се използва само с HSA 25. В обширната серийна окомплектовка са включени нож за храсти, нож за трева, литиево-йонна акумулаторна батерия 21,6 Wh, зарядно устройство, текстилен калъф за съхранение и транспортиране на ножицата.
   
   

  Техн. данни

  Акумулаторна технология литиево-йонна
  Дължина на рязане cм 20
  Тегло кг 0,6
  Ниво на звуково налягане dB(A) 70
  Ниво на звукова мощност dB(A) 80
  Ниво на вибрации м/сек² 1,2
  Обща дължина cм 50
  Разстояние между зъбите мм 19
  Номинално напрежение V 11
   

  В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

  Серийно оборудване

  • Предпазител на спусъка

   Големият и лесно достъпен предпазител на спусъка осигурява сигурно управление на уреда.

  • Зарядно устройство за HSA 25

   Здравото зарядно устройство е част от серийната окомплектовка на уреда и при нужда може да бъде монтирано на стена.

  • Литиево-йонна акумулаторна батерия

   Мощната, 10,8 V, литиево-йонна акумулаторна батерия с 21,6 Wh (2,0 Ah) може да работи без прекъсване до 110 мин. Тя е добре защитена и може да бъде сменена бързо.

  • Спусък

   Благодарение на големия, ергономичен спусък, който се управлява с два или три пръста, работата с уреда е изключително лесна.

  • Гумирана ръкохватка

   Благодарение на ергономичната гумирана ръкохватка държите HSA 25 сигурно и удобно.

  • Ножове

   В окомплектовката на уреда са включени два висококачествени ножа: един нож за храсти с работна дължина 170 мм за прецизно оформяне на малки храсти с дребни листа и вечнозелени живи плетове и един нож за трева с работна ширина 115 мм за косене и довършителни работи по краищата на тревни площи. Двата ножа могат да бъдат подменяни бързо и без помощта на инструмент.

  • Текстилен калъф с халки за монтиране на стена

   За компактно съхранение и лесно транспортиране на уреда и допълнителните принадлежности. За всеки елемент има точно определено място. С две метални халки за лесно монтиране на стена. Висококачествен калъф с много добър външен вид с оранжев кант и извезано лого STIHL отвън и отвътре.

  • Бутон за бърза смяна на ножовете

   С негова помощ ножовете могат да бъдат подменяни бързо и без използване на инструмент.

  • Ножове с двоен ход

   С лазерно закалените и заточени с диамантина ножове можете да режете клонки с диаметър до 8 мм с 2000 двойни хода в минута. Благодарение на двата припокриващи се ножа с HSA 25 режете много ефективно и прецизно. Насрещно движещият се нож осигурява комфортно водене на ножицата с минимални вибрации.

  В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

Е-еконт

Реклама от Insert.bg