Акумулаторна резачка за клони GTA 26, комплект с батерия AS 2 и зарядно AL 1

кат. №: GTA 26, комплек

349.00 лв.

бр.
Направи запитване

  Многостранно приложима акумулаторна резачка за клони за подрязване на дървета и храсти, за надробяване на отрязан растителен материал и за строителство с дървесина. С режеща верига 1/4" PM3 за мощно рязане с висока производителност. Не хлъзгаща се ръкохватка за управление за перфектна ергономичност. Смяна на веригата без инструмент, гъвкав защитен капак за сигурна работа, с индикатор за нивото на зареждане. В комплекта са включени: 1 x литиево-йонна акумулаторна батерия AS 2, 28 Wh, 10,8 V; 1 x стандартно зарядно устройство AL 1, продължителност на зареждане 55 мин / 70 мин (80 %/100 %); 1 x олекотена шина, 10 см; 1 x режеща верига 1/4" PM3, 10 см; 1 x мултимасло Bio, 50 мл; 1 x калъф в черен/оранжев цвят, с възможност за монтиране на стена

  Техн. данни

  Дължина на шината см 10
  Номинално напрежение V 11
  Тегло кг 1) 1,2
  Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 2) 2,9-2,8
  Ниво на звуково налягане dB(A) 3) 77
  Стъпка на веригата 1/4" P
  Шина, ширина на канала мм 1,1
  Производителност при рязане (бр. шайби) 4) 40

   

  Серийно оборудване

  • Ефективна режеща верига

   Здравата режеща верига STIHL Picco Micro 3 на акумулаторната резачка за клони и високата скорост на режещата верига от 8 м/сек гарантират бързо напредване с работата и чисто рязане.

  • Светодиоден(LED) индикатор за нивото на зареждане

   Благодарение на лесния за отчитане светодиоден (LED) индикатор за нивото на зареждане с натискане на бутон потребителят по всяко време може да се информира за оставащия капацитет на акумулаторната батерия.

  • Литиево-йонна акумулаторна батерия

   Леката и мощна (10,8 V) акумулаторна батерия AS 2 осигурява продължителна работа и максимална производителност при рязане.

  • Смяна на веригата без инструмент

   Благодарение на капака на водещото колело с крилчата гайка смяната на режещата верига изобщо не е сложна. За целта не е необходимо използване на инструмент. Не е нужно ръчно обтягане на режещата верига.

  • Гъвкав защитен капак

   За безопасна работа режещата верига е покрита с асиметричен, 90°-ов защитен капак. Това, което се реже е винаги пред погледа на потребителя. Шината може да се използва в пълната си дължина.

  • Практичен калъф

   За лесно пренасяне и сигурно съхранение се доставя и калъф, който може да бъде монтиран на стена. Акумулаторната батерия, както и зарядното устройство са включени само в комплекта.

      ГАРАНЦИЯ   2 ГОДИНИ  ЗА  ФЛ

      ГАРАНЦИЯ   1 ГОДИНА ЗА   ЮЛ

Имате въпроси?

Е-еконт

Реклама от Insert.bg