MSA 140 C-B, с 2 батерии AK 30 и зарядно AL 101

кат. №: MSA 140 C-B, с

1104.00 лв.

бр.
Направи запитване

   

  Лек акумулаторен верижен трион за поддръжка на двора и градината и извършване на обикновени занаятчийски дейности. С 25 % по-висока производителност при рязане в сравнение с MSA 120 C-В. Гумирана ръкохватка, бърза и комфортна смяна на веригата благодарение на устройството на STIHL за бързо обтягане на веригата, спирачка на веригата QuickStop Super, резервоар за масло с прозрачно прозорче, висока производителност при рязане с верига 1/4" PM3. Серийно окомплектован с две акумулаторни батерии AK 30 и зарядно устройство AL 101.

  Техн. данни

  Продължителност на работа с AK 10 мин 1) до 18
  Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 2) 4,3/4,8
  Ниво на звуково налягане dB(A) 3) 83
  Продължителност на работа с AK 30 мин 1) до 45
  Продължителност на работа с AK 20 мин 1) до 40
  Тегло кг 4) 2,6
  Номинално напрежение V 36
  Шина Rollomatic E, дължина cм 30
  Стъпка на веригата 1/4"P
  Акумулаторна технология литиево-йонна, система AK

  Серийно оборудване

   
  • Зарядно устройство AL 101

   Зарядно устройство за акумулаторната система COMPACT на STIHL. Със светодиоден индикатор за работното състояние (LED) и захващане на навития кабел с велкро-лента. При нужда зарядното устройство може да бъде закрепено на стена.

  • Акумулаторна батерия AK 30

   Компактна литиево-йонна акумулаторна батерия за акумулаторната система COMPACT с напрежение 36 V и мощност 180 Wh. Продължителността на работа зависи от типа на уреда. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със зарядните устройства AL 101, AL 100, AL 300 и AL 500.

  • Тих режим на работа

   Литиево-йонните уреди са толкова тихи, че при работа с тях няма нужда от носене на средства за защита на слуха.

  • Устройство STIHL за бързо опъване на веригата (B)

   Системата на STIHL за бързо опъване на веригата (B) улеснява обтягането на режещата верига. След разхлабване винта на капака на водещото колело, с помощта на регулиращото колело, веригата се опъва бързо и лесно, без помощта на инструмент.

  • Функция QuickStop Super (Q)

   Допълнителна спирачна система за по-голяма безопасност при работа – ексклузивно от STIHL. Веригата спира да се движи не само при достатъчно силен обратен удар или активиране предния предпазител на ръката, но и щом се пусне задната ръкохватка на моторния трион. Движението на веригата по инерция спира за секунди и предпазва работещия.

  • Междинна позиция на акумулаторната батерия в уреда

   Акумулаторната батерия може да бъде поставена в уреда на 2 степени. При първата фиксирана степен, т.нар. междинна позиция, батерията е фиксирана добре в уреда, но без да се допира до контактите в него. При втората фиксирана степен, работна позиция, батерията е пъхната изцяло и се допира до контактите в уреда.

  • Специална капачка на резервоара за масло за вериги

   Благодарение на прозрачния резервоар за масло за вериги и обслужваната без помощта на инструмент капачка на резервоара за масло за вериги количеството на маслото за вериги в резервоара се проверява лесно и удобно.

  • Ръкохватка за управление

   Черният гумиран компонент на задната ръкохватка за управление осигурява сигурен и здрав захват във всяка работна позиция. Спусъкът се освобождава посредством разположения отстрани предпазител на спусъка.

  • Електродвигател (EC)

   Електродвигателят (EC) убеждава с ниско тегло, компактни размери и механика с минимално износване.

  • Система за смазване STIHL Ematic

   Системата Ematic на STIHL се състои от шина Ematic, верига Oilomatic и регулираща количеството или намаляваща дебита маслена помпа. Благодарение на специалната конструкция на шината и веригата всяка капка масло попада на мястото, където е необходимо смазване. В резултат на което разходът на масло може да бъде намален до 50%.

  • Управление с две ръце

   Тръбната ръкохватка с ергономична форма и комфортната задна ръкохватка за управление с гумиран елемент осигуряват във всяка позиция приятна и сигурна работа с минимално усилие.

           ГАРАНЦИЯ   2 ГОДИНИ   за   ФЛ

           ГАРАНЦИЯ   1 ГОДИНА     за ЮЛ

Е-еконт

Реклама от Insert.bg