Акумулаторна система PRO - Трион

кат. №: МСА 160 С-В

578.00 лв.

бр.
Направи запитване

  Акумулаторна система PRO - 

  Мощни уреди в 36 V клас

  Акумулаторен трион Stihl MSA 160 C-B без батерия и зарядно

  Акумулаторен трион за употреба в райони с наложени ограничения на шума. С устройство STIHL за бързо опъване на веригата, спирачка на веригата QuickStop Super, капачка на резервоара, която се отваря и затваря без инструмент и верига 1/4" PM3 за фино рязане с висока производителност. Предлага се без батерия и зарядно.

  Технически характеристики:

  Тегло кг 1): 3.1
  Ниво на звуково налягане dB(A) 2: 84
  Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 3): 2.7/2.9
  Стъпка на веригата: 1/4 " P
  Верига STIHL Oilomatic, тип Picco Micro 3 (PM3)
  Акумулаторна технология литиево-йонна PRO
  Препоръчана акумулаторна батерия: AP 200
  Продължителност на работа с AP 100 мин 4): до 18
  Продължителност на работа с AP 200 мин 4): до 42
  Продължителност на работа с AP 300 мин 4): до 50
  Продължителност на работа с AR 2000 мин 4): до 180
  Номинално напрежение V: 36

  1) без акумулаторна батерия, с шина и верига
  2) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
  3) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
  4) Посочените данни са приблизителни и зависят от употребата на уреда.

  Серийно оборудване

  Задна ръкохватка

  Черната гумирана част на задната ръкохватка осигурява сигурен и здрав захват на моторния трион във всяко работно положение. Лостът за управление се освобождава посредством разположения отстрани бутон.

  Електродвигател (EC)

  Електродвигателят (EC) убеждава с ниско тегло, компактни размери и механика с минимално износване.

  QuickStop Super (Q) - спирачка на веригата

  Допълнителната спирачна система STIHL за по-голяма безопасност при работа: движението на веригата спира за секунди не само при достатъчно силен обратен удар или активиране предпазителя на ръката, но и щом се пусне задната ръкохватка на моторния трион. В резултат на което се осигурява още по-голяма безопасност на потребителя във всяка работна позиция.

  Система за смазване STIHL Ematic

  Системата Ematic на STIHL се състои от шина Ematic, верига Oilomatic и регулираща количеството или намаляваща дебита маслена помпа. Благодарение на специалната конструкция на шината и веригата всяка капка масло попада на мястото, където е необходимо смазване. В резултат на което разходът на масло може да бъде намален до 50%.Устройство за бързо опъване на веригата (В)
  Системата на STIHL за бързо опъване на веригата (B) значително улеснява нейното обтягане. След разхлабване винта на капака на водещото колело, с помощта на регулиращото колело, веригата се опъва бързо и лесно, без помощта на инструмент.

  Специална капачка на резервоара за масло за вериги

  Благодарение на прозрачния резервоар за масло и капачката му, която се отваря и затваря без инструмент, нивото на маслото за вериги се проверява лесно и удобно.

  Управление на триона с двете ръце

  Ергономичният тръбен гриф и комфортната задна ръкохватка, част от която е гумирана, осигуряват във всяко положение приятна и безопасна работа с минимално усилие.

  ратен удар осигурява перфектна производителност при рязане

   Допълнително трябва да се вземат предвид указателните лепенки по уреда и указанията в ръководството за употреба. Моля, имайте предвид, че дъждът, мъглата и влагата могат да са с различна интензивност и уредите не могат да се използват при екстремни метеорологични условия. Дръжте акумулаторните батерии далеч от солена среда и замърсени течности. След употреба акумулаторната батерия и уредът трябва да се изсушат. Зарядните устройства по принцип е допустимо да се използват само в сухи зони.

  Благодарение на акумулаторната технология уредите са перфектното решение за използване в райони с наложени ограничения на шума напр. около болници, в паркови съоръжения и жилищни райони. Да се имат предвид указанията в ръководството за употреба.

  Със сменяемите литиево-йонни акумулаторни батерии на акумулаторните системи STIHL енергията при работа никога не се изчерпва: просто слагате втората заредена батерия и продължавате да работите.

Е-еконт

Реклама от Insert.bg