Акумулаторна система COMPACT - ножици и уреди за жив плет

кат. №: HSA 56

338.00 лв.

бр.
Направи запитване

  Перфектното рязане

  С ножиците и уредите за жив плет от акумулаторната серия COMPACT оформяте перфектно храстите и живия плет. Изключително леката HSA 56 е много подходяща за оформяне на храсти и жив плет. С притежаващия голям работен обхват акумулаторен уред за жив плет HLA 56 се справяте оптимално с поддръжката на високи живи плетове или храсти.

  Характеристики на акумулаторните урeди

   

  Безчетковият електродвигател (EC) на STIHL работи с висока енергийна ефективност и минимално износване благодарение и на предварително включената EC-електроника на STIHL. Като интелигентна командна централа тя разпознава по всяко време включената в уреда акумулаторна батерия и захранва EC-двигателя с подходяща за батерията мощност. По този начин винаги се осигурява оптимална мощност за уреда – и то постоянно през целия процес на разреждане на батерията.

  Допълнително трябва да се вземат предвид указателните лепенки по уреда и указанията в ръководството за употреба. Моля, имайте предвид, че дъждът, мъглата и влагата могат да са с различна интензивност и уредите не могат да се използват при екстремни метеорологични условия. Дръжте акумулаторните батерии далеч от солена среда и замърсени течности. След употреба акумулаторната батерия и уредът трябва да се изсушат. Зарядните устройства по принцип е допустимо да се използват само в сухи зони.

  Благодарение на акумулаторната технология уредите са перфектното решение за използване в райони с наложени ограничения на шума напр. около болници, в паркови съоръжения и жилищни райони. Да се имат предвид указанията в ръководството за употреба.

  Със сменяемите литиево-йонни акумулаторни батерии на акумулаторните системи STIHL енергията при работа никога не се изчерпва: просто слагате втората заредена батерия и продължавате да работите.

Е-еконт

Реклама от Insert.bg