FSA 45 с вградена батерия и зарядно устройство Компактен акумулаторен тример

-16%

кат. №: FSA 45

235.00 лв.

199.00 лв.

бр.
Направи запитване

  Компактен акумулаторен тример за леки довършителни работи и косене на декоративни площи в двора и градината. Вградена акумулаторна батерия (36 Wh) с индикатор за нивото на зареждане, регулируема без инструмент тръба на предавателния вал и кръгова ръкохватка, регулируем работен ъгъл на блока за косене и за вертикално обкантване, с ограничител.

   

  Техн. данни

  Режещ инструмент PolyCut 2-2
  Акумулаторна технология литиево-йонна
  Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 1) 1,7/4,9
  Обща дължина без режещ инструмент cм 110
  Режещ инструмент PolyCut 2-2
  Продължителност на работа с PolyCut 2-2 мин 2) до 20
  Продължителност на работа с корда мин 2) до 12

  1) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
  2) Посочените данни са приблизителни и зависят от употребата на уреда.

  Серийно оборудване

  • Телескопична тръба на предавателния вал

   С телескопична дължина от 170 мм и застопоряване в 8 позиции FSA може да бъде напаснат оптимално към ръста на работещия с него и осигурява ергономична работа с минимално усилие. За целта не е необходимо използване на инструмент.

  • Регулируема кръгова ръкохватка

   Кръговата ръкохватка може да бъде регулирана на 6 степени под ъгъл от 120° без помощта на инструмент.

  • Регулируем блок за косене

   Блокът за косене може да бъде накланян на 4 степени под ъгъл до 68°.

  • Вертикално обкантване

   За точно косене по краищата на тревната площ блокът за косене може да бъде завъртян на 90° без помощта на инструмент.

  • Индикатор за състоянието на зареждане

   Оставащото време за работа, респ. на зареждане може по всяко време да бъде отчетено чрез натискане на бутон. Четири светодиода светят или мигат в зелено или червено и индикират състоянието на зареждане, респ. неизправности.

  • Съхранение на резервни ножове

   При износване ножовете PolyCut могат лесно да бъдат подменени. На уреда безпроблемно могат да бъдат съхранявани до 6 броя резервни ножове.

  • Ограничител

   FSA 45 разполага с ограничител, който предпазва растенията и другите предмети, когато около тях се коси прецизно. При нужда той може да бъде повдигнат нагоре, респ. свален надолу.

  • Ключ за активиране

   Употребата на уреда е възможна само с ключ за активиране. Ако той бъде изваден, уредът не може да бъде захранен с ток, което служи като защита от неволно стартиране. Така уредът може безопасно да бъде съхраняван и транспортиран.

  • Заряден кабел

   STIHL HSA 45 черпи мощност от вградена 18 V литиево-йонна акумулаторна батерия, която се зарежда с енергия удобно посредством заряден кабел.

  • Компактен и ергономичен

   В резултат на интегрираните акумулаторни клетки уредът е оптимално балансиран при работа. Така FSA приляга много удобно в ръцете. Тясната конструкция осигурява голяма свобода на движенията.

  • Тих режим на работа

   Литиево-йонните уреди са толкова тихи, че при работа с тях няма нужда от носене на средства за защита на слуха.

  • Гумирана ръкохватка и ухо за закачане

   Благодарение на гумираната ръкохватка с предпазител на спусъка и спусък потребителят винаги работи безопасно с акумулаторния си тример. Посредством ухото за закачане на стена FSA може да бъде съхраняван компактно и сигурно.

  В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

   

  В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

Е-еконт

Реклама от Insert.bg