MSE 141 Удобен и лек електрически верижен трион

кат. №: MSE 141

283.00 лв.

бр.
Направи запитване

  Удобен, лек модел с добра производителност при рязане. Добра ергономичност за работа с минимално усилие, странично опъване на веригата за сигурно и лесно обтягане на веригата, спирачка на веригата QuickStop Super, резервоар за масло за вериги с прозрачно прозорче, защита от претоварван

  Техн. данни

  Ниво на звуково налягане dB(A) 1) 90
  Ниво на звукова мощност dB(A) 1) 101
  Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек² 2) 3,3/4,2
  Номинално напрежение V 230
  Мощност kW 1,4
  Тегло кг 3) 4,1
  Дължина на кабела м 0,4
  Стъпка на веригата 3/8 " P
  Верига STIHL Oilomatic, тип Picco Micro Mini 3 (PMM3)

  1) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
  2) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
  3) с шина и верига, без кабел и масло за вериги

   

  Серийно оборудване

  • Странично опъване на веригата

   Регулиращият винт се управлява отстрани през капака на водещото колело. Това предотвратява прекия контакт на ръката с острата верига и остриетата на зъбната опора.

  • Спирачка на веригата QuickStop Super (Q)

   Допълнителна спирачна система на STIHL за допълнителна безопасност при работа: движението на веригата спира не само при достатъчно силен обратен удар или активиране предния предпазител на ръката, но и щом се пусне задната ръкохватка на верижния трион. Движението на веригата по инерция спира за секунди и така потребителят бива защитен.

  • Позициониран от горната страна отвор

   Благодарение на позиционирания от горната страна отвор на резервоара за масло за вериги доливането на маслото за вериги е много лесно.

  • Защита от претоварване

   При претоварване електрическият двигател се изключва автоматично, за да се предотврати повреждането му вследствие на прегряване. Задейства се червеният бутон срещу претоварване. След ок. 1 минута двигателят отново се е охладил и електрическият верижен трион може отново да бъде пуснат в действие.

  • Приспособление за изтегляне и прибиране на кабела

   Предотвратява неволното разделяне на щепселното свързване при последващо изтегляне на кабела.

  • Прозрачен резервоар за маслото за вериги

   Благодарение на прозрачния резервоар за масло можете да следите количеството на маслото за вериги в резервоара, което от своя страна се зарежда бързо и удобно с помощта на дюзата на STIHL за бързо зареждане на масло за вериги.

  • Система за смазване STIHL Ematic

   Системата Ematic се състои от шина Ematic, верига Oilomatic и регулираща подаваното количество масло маслена помпа. Благодарение на специалната конструкция на шината и веригата всяка капка масло попада на мястото, където е необходимо смазване. Така разходът на масло намалява до 50%. (подобно на снимката)

  В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

   

Имате въпроси?

Е-еконт

Реклама от Insert.bg